Kapsalon LOES
 

OVER LOES

Mijn naam is Loes Vreekamp. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op mogen doen in mooie salons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan salon Peetoom in Utrecht. 


Zelf kom ik uit een ondernemersfamilie waardoor ik van jongs af aan al weet dat ik uiteindelijk een eigen zaak wilde gaan beginnen. Nu is het moment daar; een prachtige salon precies zoals ik in gedachten had. 


Het leukste aan mijn vak vind ik het contact met alle verschillende klanten. Klanten komen bij mij bijna altijd voor langere tijd terug. Sommige hebben mij zelfs gevolgd van salon naar salon. Geweldig om die lange termijn band aan te gaan met mensen! 


Iedereen is welkom in de salon; Dames, heren & kinderen. De afwisseling maakt het werk ook zo leuk. Kom dus vooral gezellig langs met het hele gezin zodat iedereen weer met een nette coupe de deur uit gaat. 


De afgelopen jaren ben ik mezelf steeds verder gaan ontwikkelen op het gebied van kleuren. Dit resulteerde in een stroom aan meiden die ik nu nog steeds met regelmaat mag voorzien van highlights of een mooie balayage.


CERTIFICATEN

Blijven leren is onwijs belangrijk. Daarom zorg ik er voor dat ik mezelf continu blijf door ontwikkelen op verschillende gebieden. Hieronder een aantal van de behaalde certificaten.